T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / OĞUZELİ - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Telefon
03425713421
Belgegeçer
0
WEB
https://oguzelifsmio.meb.k12.tr
Adres
Fatih Mah. Eski Mezarlık Cad. No2 OĞUZELİ/GAZİANTEP
Vizyon
Eğitimde kalite ve başarıları ile çığır açan, büyük düşünen ve büyük hedefleri olan, gelişime ve değişime açık, tercih edilen model bir eğitim kurumu: Fatih Sultan Mehmet İlkokulu.
Misyon
Bir eğitim-kurumu olarak; milli ve evrensel değerleri benimseyen, iyi eğitimli, yeterli donanıma sahip mutlu yurttaşlar yetiştirmek.
Başarılar
BİLGİ YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ SBS´DE İLÇE BİRİNCİLİĞİ,İL GENELİNDE 32.SIRA SBSS İLÇE BİRİNCİSİ,İL 201. ÖĞRENCİ BESLENME DOSTU OKUL BELGESİ BEYAZ BAYRAK BELGESİ ATIL PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA İL İKİNCİLİĞİ MAVİ KAPAK TOPLAMA KAMPANYASINDA İLÇEDE TEK OKUL 70 BİN KAPAK KROS YARIŞMASINDA İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
Öğretmen :30
Öğrenci :661
Derslik :20
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5787
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler
08:35-12:05 12:50-14:25
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İL MERKEZİNDEN ULAŞIM HALK OTOBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.ORTALAMA 25-30 DK.´DIR
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
OKUL OĞUZELİ İLÇE MERZİNDE OLUP; İLÇE NÜFUSU 35.OOO CİVARINDADIR.GENELLİKLE TARIM VE HAYVANCILIKLA GEÇİM SAĞLANMAKTADIR.EVLER SOBALI VE KALORİFERLİDİR.ÖĞRETMENLERİN RAHATÇA KALABİLECEĞİ EVLER BULUNMAKTADIR.İL MERKEZİNDE OTURMAK İSTEYEN ÖĞRETMENKLER İÇİN ULAŞIM HALK OTOBÜSÜ İLE SAĞLANMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTA.OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuz "Sosyal Okul Projesi" kapsamındadır. 15 Temmuz Şehitleri için "Hatıra Ormanı Projesi" tamamlanmıştır. Geri dönüşüme yönelik devam eden projelerimiz bulunmaktadır. Günlük yazma projesi devam etmektedir. Oğuzeli Okuyor Projesi uygulanmaktadır. Değerler Eğitimi çalışmaları proje doğrultusunda gerçekleşmektedir.
Yazdır